PROJEKT

före- & efterbilder

Natursten

Att använda natursten ger din utemiljö en säregen stil. Eftersom natursten är precis vad det är – sten skapad av naturen – så förekommer naturliga variationer i färg, form och mönster. Natursten ger liv till din utemiljö och en naturlig charm.

Natursten har många olika användningsområden. Gemensamt för olika typer av naturstenar är att de ger en hållbar stenläggning som åldras vackert över tid.

Marksten, Mursten & Stentrapp

Att anlägga en uteplats eller en snygg entré av marksten eller plattor blir ett lyft för hela trädgården. Med marksten kan du också bygga uppfarter, gångar, terrasser eller ge kantstöd åt rabatter. Marksten i betong eller natursten är ett givet material i de flesta trädgårdar eftersom det är snyggt, relativt billigt och underhållsfritt.


Man kan bedöma en stentrappa utifrån dess funktion. En nödvändig konstruktion som leder dig till och från huset, baksidan eller någon annan del av din tomt. Men så kan du se på den som vi gör – en kreativ detalj som hälsar dig och dina gäster välkomna hem.


Vill du bygga en låg mur ut mot gatan, skapa terasseringar, eller fixa snygga rabattkanter? Tänk då på att kolla av med din kommun innan du sätter igång projektet; normalt behöver man alltid bygglov om murens höjd överstiger 50 cm.

Tack för ett väl genomfört arbete. Du överträffade våra förväntningar!

Nöjd kund

Projekt Sommarstuga

Vill du kunna ta sig fram till sin stuga lite smidigare kan det underlätta med en enklare väg. Kanske vill du bygga ut, köra veranda eller kunna ställa upp ett kubbspel? Drömmarna vid stugna kan vara oändliga och vi hjälper dig gärna att sätta ord, rita upp och förverkliga din dröm.


Markarbeten

Oavsett om du ska lägga en husgrund, bygga pool, friggebod eller vad du än ska göra inom bygg är underarbetet ett moment som underskattas i viktighet. Med en bra grund så ökar livslängden betydligt.